Tag Anything

Fax-palvelinten avulla organisaatio voi nykyaikaistaa faxaukseen liittyvän infrastruktuurin. Faxia käytetään laajasti edelleen tärkeiden dokumenttien lähetykseen. Allekirjoitetut sopimukset, terveystiedot, palkkatiedot, tilaukset, logistiikkaan liittyvät dokumentit jne. lähetetään faxina.

Dokumentteja voidaan lähettää ERP ja CRM sovelluksista, työpöydältä, monitoimilaitteilta tai mistä tahansa toimialakohtaisesta sovelluksesta. Sähköpostia voidaan hyödyntää sekä faxien lähetykseen että vastaanottoon.

Sähköpostissa on tärkeää, että liikenne on organisaation sisäistä. Se EI saa mennä organisaatiosta ulos, tai fax-lähetykseen liittyvä tietoturva ja auditoitavuus rikkoutuu.

IP-puhelinjärjestelmät ovat aiheuttaneet hankaluuksia faxauksen järjestämiseen, sillä perinteiset fax-laitteet toimivat vain analogisissa liittymissä. Fax-palvelin on erinomainen ratkaisu tähänkin tilanteeseen. Palvelimelta on puhelinyhteys joko IP puhelinverkkoon tai keskitettyyn esim. ISDN liittymään. Kaapelointeja ei tarvitse järjestää ympäri organisaatiota.

Fax-palvelin ratkaisu on erinomainen