Tag Anything

OpenText RightFax Server

RightFax Server on ollut markkinoilla lähes 25 vuotta ja on 140 000 toimituksellaan ylivoimainen markkinajohtaja maailmassa. RightFax Server integroituu laajasti erilaisiin järjestelmiin, monitoimilaitteisiin, dokumentinhallintaan jne. Se on erittäin vakaasti toimiva järjestelmä.

Tärkeänä käyttöalueena on VoIP puhelinympäristöt, missä fax-toiminnallisuuden järjestäminen on osoittautunut hankalaksi. Monitoimilaitteet integroituvat järjestelmään saumattomasti. Ne eivät tarvitse fax-korttia liityntöihin vaan pelkkä verkkoliitäntä riittää. Monitoimilaitteiden fax-kortteja ei tarvitse uusia aina 3 vuoden välein laitteiden uusiutuessa.

Monitoimilaitteet kuten Canon, HP, Toshiba, Ricoh, Konica Minolta jne. ovat kytkettävissä järjestelmään joko smtp-toiminnallisuuden tai laitekohtaisen integrointiohjelmiston kautta.

Virtuaalialustalle. RightFax jäjestelmä voidaan asentaa virtuaalipalvelimelle, joko VMWare ESX tai Hyper-V alustalle. Liitännät puhelinverkkoon toteutetaan joko OpenText Fax Gateway tuotteen tai IP puhelinjärjestelmän kautta. Esim. Cisco, Avaya, Nortel, Alcatel, Siemens ym. t.38 protkollaa tukevissa ympäristöissä. Liitännät SIP trunkin kautta.

OpenText RightFax Express

OpenTextin laajasta fax-palvelin skaalasta pienempään käyttötarkoitukseen soveltuu OpenText RightFax Express. Siinä on kaksi tai neljä ISDN puhelinliitäntää. Sisääntulevat faxit voidaan reitittää käyttäjien sähköpostiin, kirjoittimelle/ monitoimilaitteelle  tai molempiin. Ulospäin lähetettäviä faxeja varten järjestelmään voidaan liittää rajoittamaton määrä monitoimilaitteita ja käyttäjiä.

Saapuvat faxit voidaan tallentaa vekkolevylle ja sieltä ne on käytettävissä esim. työnkulku- prosesseissa. Ne voidaan talleentaa dokumentinhallintajärjestelmään myöhempää hakua varten.