Siirry suoraan sisältöön

Älykkäimpiä ratkaisuja tiedon merkitsemiseen ja tulostamiseen.

Tarjoamme ratkaisuja tiedon merkitsemiseen ja tiedon virtaamiseen.

Kauttamme saat luotetut omat tuotteemme, kute e-tuoteperheen palvelu, toimimme linsenssimyyjänä sekä tarjoamme kokenutta konsultointipalvelua muun muassa tulostusratkaisuihin, tulosteiden suunnitteluun tai versioiden vaihtoon liittyen.

Palvelut


ePalvelu

eLomake

eTarra

eTarkastus

TagCloud

TagErp

Lisenssit


octodoc

Streamserve

Konsultointi


Asiantuntijapalvelut projektityöhön ja jatkuvat tukipalvelut octodoc ja Streamserve -ympäristöihin.

Tunnemme olemassa olevat tulostusjärjestelmät ja olemme konvertoineet mm. JetForm/ Adobe -ratkaisuja octodociin nopeasti ja tehokkaasti.

Palvelumme tekevät sähköisestä asioinnista, tulostettavista lomakkeista, tarroista ja dokumenteistä ymmärrettävämpiä, informatiivisempia ja helpompia käyttää.

Tavoitteena on toimintanne virtaviivaisuus ja täydellinen asiakaskokemus. Tarjoamme ratkaisuja tiedon merkitsemiseen ja tiedon virtaamiseen. Kauttamme saat luotetut omat tuotteemme, kute e-tuoteperheen palvelu, toimimme linsenssimyyjänä sekä tarjoamme kokenutta konsultointipalvelua muun muassa tulostusratkaisuihin, tulosteiden suunnitteluun tai versioiden vaihtoon liittyen. Tutustu ja ole yhteydessä.

octodoc:
Hyödynnätkö tulosteita viestinnässä?

Lisätietoa asiakkaille vakiotulosteissa.

Asiakkaan vastaanottamat dokumentit ovat tehokas tapa tiedottaa uusista tuotteista tai palveluista. Dokumentit kohdistuvat juuri oikeille henkilöille. octodoc kykenee liittämään dynaamisesti kuvia ja tekstejä tulosteisiin esimerkiksi tuoteryhmätiedon perusteella. Oikean tyyppistä tietoa voidaan kohdistaa juuri oikeille henkilöille.

octodoc:
Tulostatko monikielisiä dokumentteja?

Monikielisyys yhdestä tulostuspohjasta!

Yhä useammat yritykset toimivat globaalisti ja tarvisevat monikielisiä dokumentteja. octodoc on erinomainen työkalu niiden toteuttamiseen. Sovelluksesta tuleva data sisältää tiedon kielikoodista ja tulostuksen aikana octodoc muuttaa tulosteen ohjetekstit kielikoodin mukaisiksi. Samassa tulostustiedostossa voidaan siis tulostaa vaikka suomen-, englannin- ja venäjänkielisiä dokumentteja. Yhdellä tulostuspohjalla.

Tarvitsetko datan visualisointia?

Viivakoodit helposti ja nopeasti tarroihin ja tulosteisiin!

Viivakoodit ovat oleellinen osa nykyaikaista logistiikkaratkaisua. Niiden helppo ja nopea tuottaminen mahdollistaa näiden ratkaisujen laajan käytön. 2D viivakoodit voivat sisältää paljon dataa, jolloin asian koko sisältö on luettavissa varmasti ja erittäin nopeasti.

Voit hyödyntää Zebra tarrakirjoittimien suoraa ohjausta tai mikä tahansa Windows kirjoittimen ohjausta.

Tarroja voi luonnillisesti tulostaa tavallisilla laserkirjoittimilla joko PCL5 tai PostScript muodossa.

Käytettävissä olevat viivakoodityypit kattavat kaikki tavanomaiset tarpeet.

Miksi asiakastulosteiden tulee olla korkealuokkaisia, yrityksen brändiä tukevia

Ainoa yhteys loppuasiakkaaseen/kumppaniin on usein esim. laskun, lähetteen tilauksen tms. kautta. Korkealuokkainen tuloste auttaa kommunikoimaan asiakirjassa olevat tiedot paremmin ja selkeämmin. Laskut maksetaan nopeammin, kun ne ovat helposti luettavia ja tarkastettavia. Tietotekniikan kannalta tulostustoiminto on kannattavaa olla erillinen palvelu, jota eri sovellukset voivat hyödyntää. Näin tulosteita ei tarvitse ohjelmoida itse sovellukseen, jolloin vältytään hankalalta ylläpitotyöltä tulosteiden muuttuessa.

Kätevä suunnittelutyökalu tekee tulosteiden määrittelystä nopeaa. Muutokset voidaan toteuttaa parhaimmillaan muutamassa minuutissa ilman kalliin konsultin työtä.

Lisäksi voidaan kiinnittää huomiota dokumenttien toimittamiseen ja toteuttaa se tavalla, joka on vastaanottajan työprosessien kannalta parasta.


RightFax: Faksiohjelmistojen käytön ja kehityksen konsultointi

Kuulostaako Faksin lähettäminen vanhanaikaiselta tai tarpeettomalta? Monien mielestä kyllä, vaikka ratkaisuja on edelleen laajalti käytössä esimerkiksi julkishallinnossa.

Moni käyttäjä joka lähettää sanomia ennalta määritellyille tahoille, ei välttämättä ole koskaan käyttänyt faksia tai ei edes miellä kyseessä olevan paperisen asiakirjan korvaajan.

Faksi ei ole ihan vielä kuollut – kysy lisää – katsotaan miten ympäristöänne voidaan kehittää.