Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tagnilelta uusi OctoDOC-tuote – korvaa DocOriginin

Tagnilelta uusi OctoDOC-tuote – korvaa DocOriginin

Sähköisen asioinnin ja dokumenttien hallinnan asiantuntijayritys Tagnile Oy tarjoaa nykyisille ja uusille asiakkailleen uuden vaihtoehdon dokumenttien generointiin tarkoitetun DocOrigin-tuotteen tilalle.

Nykyistä edeltäneen DocOrigin -tuotteen korvaava uusi OctoDOC sisältää hyödyllisiä toiminnallisuuksia, aiempaa laajempaa yhteensopivuutta ja kiinnostavat kehitysnäkymät. Vanhan tuotteen tuki jatkuu Tagnilen kautta nykyisille asiakkaille tai asiakkaat voivat helposti siirtyä uuteen OctoDOC-tuotteeseen.

  • Otamme nyt ison askeleen eteenpäin ja tarjoamme asiakkaillemme seuraavan sukupolven ratkaisuun. Asiantuntijamme ovat löytäneet parhaan ja asiakkaille lisäarvoa tuottavan vaihtoehdon poistuvan tuotteen tilalle, kertoo Tagnilen liiketoimintajohtaja Jarmo Siivari.
octodoc missing piece logo article

OctoDOC-tuotteen päämies Prisma-IT on kehittänyt tuotetta kumppaneiden kanssa jo vuodesta 2016. Päämiehellä on myös muita octo -tuotteita kuten esimerkiksi OctoPOS. Nyt julkaistu OctoDOC on heti saatavilla ja se on suunniteltu vastaamaan keskisuurten yritysten asiakirjatuotantoon. Se tarjoaa laajan teknisen yhteensopivuuden eri tiedostoformaattien välillä.

OctoDOC tarjoaa samat perusominaisuudet kuin DocOrigin ja enemmän. Asiakirjat ovat vaatimusten mukaisia, eli saavutettavia tai esimerkiksi tarraformaatissa tulostettavia.

Palvelemme muutosvaiheessa – tuki vanhalle tuotteelle jatkuu

Tagnile on sitoutunut pitämään erityisen hyvää huolta jokaisesta sopimusasiakkaastaan.

  • Vanhan tuotteen käyttö ja tuki jatkuvat edelleen. Olemme sen lisäksi vahvasti sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme tässä siirtymävaiheessa ja varmistamaan, että siirtyminen OctoDOC-tuotteeseen on mahdollisimman sujuvaa, varmistaa Jarmo Siivari.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen DocOrigin-asiakkaaseemme lähiaikoina tuotevaihtoon liittyen. Lisätietoja ja ohjeita OctoDOC-tuotteen käyttöönotosta saatte myös verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Strateginen yhteistyö

Prisma-IT on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki vuodesta 2013 alkaen, jolloin yrityksen IT-toimialasektori aloitti Hollannissa Prisma-IT nimellä. Suomalainen tavaramerkin haltija on Prisma-IT Nordic Oy

Tagnile on asiantuntijasi tiedon merkitsemisessä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden monipuolisimmat ja kehittyneimmät ratkaisut tiedon merkitsemiseen ja tiedon virtaamiseen.

OctoDOC on osa Tagnilen Tiedon Esitys -tuoteryhmän ratkaisuja. Tagnilella on Tiedon Kerääminen -tuoteryhmästä esimerkiksi julkishallinnolle tarjolla ePalvelu- ja yrityksille iPalvelu-tuotteet.

Lisätiedot:
Jarmo Siivari, liiketoimintajohtaja, Tagnile Oy, jarmo.siivari@tagnile.fi
www.tagnile.fi

octodoc.io maskotti, vaaleanpunainen kahdeksanlonkeroinen mustekala seikkailee metrossa. Katso laajempi kuva klikkaamalla maskottiamme. Julkaisemme lisää kuvia matkan edetessä.

Saavutettavuus: Uutinen ääneen luettuna Jarmo Siivarin äänellä tekoälyn tekemänä. Kuuntele.